Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

TEMATSKA SJEDNICA O IZVORIŠTU DOLJANI

Koalicija SDP-HSU i službeno predala zahtjev, a gradonačelnik Milan obećao skoro održavanje

Objavljeno prije

Krešimir Kuran i Siniša Bebić

Predstavnici koalicije SDP-HSU, Krešimir Kuran i Siniša Bebić, jučer su, 5. ožujka, i službeno predsjedniku Gradskog vijeća Grada Metkovića Hrvoju Bebiću predali Zahtjev-inicijativu za održavanje tematske sjednice Gradskog vijeća s temom Vodocrpilište Doljani.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Kao razlog sazivanja tematske sjednice u Zahtjevu navode pojavljivanje određenih dokumenata u medijima koje su potpisali gradonačelnik Metkovića, direktor Metkovića d.o.o., generalni direktor Hrvatskih voda, gradonačelnik Čapljine i pomoćnica ministra Ministarstva zaštite okoliša i energetike i zbog kojih se pojavilo mnogo pitanja oko budućnosti vodocrpilišta u Doljanima.

Krešimir Kuran (GO SDP Metković) i Siniša Bebić (GO HSU Metković) kao koalicijski partneri i predstavnici svojih stranaka na konfrerenciji za medije održanoj 28. veljače javno su zatražili tematsku sjednicu Gradskog vijeća, ali nisu dobili službeni odgovor na zahtjev.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Smatraju da je dodatni razlog za sazivanje tematske sjednice i nedavno objavljeni intervju načelnika Općine Čapljina Smiljana Vidića u kojem on izražava uvjerenje o skorom potpisivanju Ugovora o Izvorištu Doljani. Predstavnici koalicije traže i da na sjednici budu predstavnici komunalnog poduzeća Metković d.o.o., kao i Ministarstva zaštite okoliša i energetike, odnosno, relevantni stručnjaci koji bi pomogli u davanju važnih i točnih podataka o izvorištu.

Tumačeći Statut doznajemo da je za sazivanje Tematske sjednice potrebno 30 posto potpisa vijećnika, ali kako doznajemo gradonačelnik Dalibor Milan uvažio je zahtjev i najavio da će se ta sjednica i održati.

MOST Nikica Hajvaz 740×154
Foto: HSU Metković

Foto:  Facebook / HSU Metković

ROKO TOLIĆ 740/300px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px
ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije