Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LOKALNI IZBORI

Katarina Ujdur predstavila brošuru ‘Samo je Metković bitan’

Objavljeno prije

MOST NL

Predstavnici Mosta jučer su na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću predstavili brošuru ‘Samo je Metković bitan‘, pri čemu je gradonačelnica, Katarina Ujdur dala kratku izjavu:

Sveznalica 7400xXpx

– Danas predstavljamo brošuru ‘Samo je Metković bitan’, dakle predstavljamo četiri godine rada Mosta nezavisnih lista u gradu Metkoviću, u kojoj smo prebrojali sve krupnije projekte koje smo napravili. Ukupna vrijednost svih investicija u gradu Metkoviću bila je oko 100 milijuna kuna, od čega je 10 posto sufinancirao grad Metković. Bilo je projekata koje smo sami financirali i onih koje smo financirali uz pomoć država, ministarstava i različitih institucija. Ukupna vrijednost onih planiranih projekata je više od tristo milijuna kuna zajedno sa svim ostalim projektima. Evo danas smo odlučili građanima staviti na papir sve što smo napravili i predstaviti u jednom malom letku, naše kandidate na listi za gradsko vijeće i naravno voda s porukom ‘Nemamo gazdu’, za koju mislimo da je prikladna za ovo vrijeme kampanje. Nadamo se da će se našim građanima svidjeti što smo napravili, izjavila je Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije