Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LOKALNI IZBORI

Katarina Ujdur predala kandidaturu i predstavila članove za Gradsko vijeće

Objavljeno prije

MostNL

Mostova kandidatkinja za gradonačelnicu Metkovića Katarina Ujdur danas je u zgradi Općinskoga suda Dubrovnik, Stalne službe Metković, s kandidatima za Gradsko vijeće Općinskom izbornom povjerenstvu predala svoju kandidaturu za gradonačelnicu i Mostovu listu za Gradsko vijeće. Tom je prigodom dala kraću izjavu za medije.

Sveznalica 7400xXpx

– Danas predajemo Listu Mosta Nezavisnih lista za Gradsko vijeće i moju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Metkovića. Moji zamjenici i prvi suradnici biti će g. Milan Kapović i gđa Danijela Kešina. Gradsko vijeće sastoji se od 17 članova, ispunili smo i kvotu od 40 posto žena, našli smo kvalitetne žene. Imam za zamjenicu Danijelu Kešinu, a tu su i Marijana Dodig, Olivija Kljusurić, Ana Crnčević Kravar, Marijana Gluščević i Lucija Mijić. Dakle, početak i kraj gradske liste drže stari članovi Gradskoga vijeća, a sredinu smo popunili novim članovima koji su nam dali novi elan i novu snagu.

Očekujemo dobar rezultat na ovim izborima, kampanja tek sada službeno počinje, na nama je završiti ono što smo započeli. Naš plan 2013. bio je Metković 2021., nismo obećavali da ćemo u ove četiri godine napraviti čuda, iako smo čuda napravili – zaključila je Mostova kandidatkinja Katarina Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

M. Pehar/Metkovic.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije