Ostanimo u kontaktu

NEKA VIDE DA NAS IMA

HSP Metković predstavio program za predstojeće izbore i nositelja liste, Maria Galova

Objavljeno prije

HSP Metković

Na jučer održanoj konferenciji za medije HSP Metković je predstavio slogan za predstojeće izbore ‘Neka vide da nas ima‘, uz nositelja liste Maria Galova. Predstavljene su smjernice programa te iskazano htjenje da se na lokalne izbore 2017. godine putem pravaške misli djeluje isključivo afirmativno, argumentirano i konstruktivno. Navodimo neke

Grad Metković promotor tranzitnih i pograničnih mjesta – Prednost našeg geografskog položaja moramo koristiti u suradnji s tržištem susjedne nam Hercegovine i putnika u tranzitu.

Grad promocije Hrvatskog Agroturizma i lokalne gastronomije u turizmu – snažna ulaganja i promocija agrarnih proizvoda i njihova implementacija u turističke svrhe kroz projekt Autohtoni lokalni agrarni proizvodi u agro-parku i agro-kućicama u gradu Metkoviću.

Grad na rijeci – U gradu je nužno u cijelosti redefinirati aktivnosti turističke zajednice i usredotočiti se na program cjelogodišnjeg turizma te oživljavanje grada na rijeci.

– Važno je reći da se naša participacija u Gradskom vijeću temeljiti na svakodnevnoj komunikaciji i radu s našim sugrađanima kao i uvažavanju i zajedničkom kreiranju bitnoga za napredak Grada i čovjeka. Usto moram naglasiti da Hrvatsku stranku prava Metković, njezin jasan i proaktivan program na lokalnoj razini, a koji će vjerujemo imati pozitivnog odjeka i na nacionalnoj, podupire i Građanska inicijativa Zajedno, – poručio je nositelj liste HSP-a, Mario Galov.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije