Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

IZBORI ZA MJESNE ODBORE

HDZ u koaliciji s HSS-om i HSLS-om, u okviru Domoljubne koalicije

Objavljeno prije

HDZ

Priopćenje za javnost Gradskog odbora HDZ-a Metković prenosimo u cijelosti:

Predsjedništvo Gradskog odbora HDZ-a Metković održalo je sastanak s predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a DNŽ, saborskim zastupnikom Brankom Bačićem i predsjednicom Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski DNŽ-a, zamjenicom župana Marijom Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na sastanku je predsjednik GO-a Nikola Oršulić izvjestio nazočne o tijeku priprema za izbore za mjesnu samoupravu Grada Metkovića. Istaknuto je kako na ove izbore Hrvatska demokratska zajednica izlazi zajedno sa svojim koalicijskim partnerima HSS-om i HSLS-om u okviru Domoljubne koalicije koja svoju snagu pokazuje na brojnim izborima održanim diljem Hrvatske.

Domoljubna koalicija je ušla u ove izbore s čestitim, sposobnim i vrijednim kandidatima koji dolaze iz svih segmenata društvenog i gospodarskog života grada.

Na sastanku je predstavljen i program kojega Domoljubna koalicija namjerava provoditi u svakom mjesnom odboru nakon pobjede na izborima 26. srpnja ove godine. Program polazi od potreba i posebnosti svakog mjesnog odbora, te je realan i financijski ostvariv. HDZ ponovo ističe nezadovoljstvo radom aktualne gradske vlasti, odnosno jazom između obećanog i ostvarenog u protekle dvije godine. Posebno se taj nerad ogleda u nekomunikaciji s legalno izabranim članovima mjesnih odbora, te, slijedom, neuvažavanjem potreba i prijedloga stanovnika različitih dijelova našeg grada. Nažalost, s gradskom vlašću lakše bi se bilo sastati u Vrgorcu ili Omišu nego ovdje, u Metkoviću.

Nasuprot tome, kandidati Domoljubne koalicije i HDZ-a, vodeći se isključivo javnim interesom svih građana Metkovića, namjeravaju potpuno i koncentrirano raditi na komunalnim, društvenim, gospodarskim i inim projektima Metkovića, Pruda, Vida, Dubravice i Glušaca.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije