Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

73,37 POSTO

HDZ-a Metković se zahvalio građanima na podršci i glasovanju za Kolindu Grabar-Kitarović

Objavljeno prije

HDZ

Gradski odbor HDZ-a Metković se zahvalio svima koji su izašli na birališta i time iskazali svoju građansku odgovornost, a posebno onima koji su svoje povjerenje dali Kolindi Grabar-Kitarović, prvoj predsjednici Republike Hrvatske, – stoji u priopćenju za javnost iz gradske organizacije HDZ-a Metković.

Sveznalica 7400xXpx

Nadalje ističu kako je pobjeda očekivana i ostvarena, te da su Metković sa 73,37% i Hrvatska pokazali da žele promjene i zaokret. Kolinda Grabar-Kitarović od prvog trenutka inzistira i zalaže se za zajedništvo koje će biti ključno kako bi našu Domovinu izvukli iz duboke gospodarske i socijalne krize, naglašavaju iz HDZ-a.

– Zahvaljujem svim sugrađankama i sugrađanima, simpatizerima i članovima stranke, poštovanim Hrvatima iz Bosne i Hercegovine, koalicijskim partnerima, Mladeži, svim promatračima i volonterima što su pridonijeli ovoj velikoj pobjedi. Svaki od vaša 6253 glasa u Metkoviću iznimno je važan u pobjedi koju je naša kandidatkinja uspjela ostvariti, stoga Vam još jednom veliko HVALA! – zahvalio se predsjednik GO HDZ-a Metković, Nikola Oršulić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije