Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POLITIČKO LOBIRANJE

GO HDZ-a ponudila rješenje za problem fizikalne terapije za djecu u DZ Metković

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković

Problem oko fizikalne terapije za djecu s neurorazvojnim poteškoćama u Domu zdravlja Metković jedna je od glavnih tema u gradu posljednjih dana. Kako bi djeci a i njihovim roditeljima olakšali svakodnevnicu u pronalazak rješenja se uključila i Gradska organizacija HDZ-a Metković. Prenosimo njihovo prijedlog.

– Gradska organizacija HDZ-a Grada Metkovića upućena je i prati sva događanja vezana za boljitaki kvalitetu života naših sugrađana, pa smo sukladno izrečenom upoznati i s događanjima u Domu zdravlja Metković, a vezanim za fizikalnu terapiju djece s neurorazvojnim poteškoćama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nismo željeli zauzimati medijski prostor kojekakvim priopćenjima koja u svom sadržaju ne nude nikakvo rješenje, već smo na prijedlog ravnatelja Doma zdravlja Metković gosp. Štimca, izradili nacrt prijedlog rješenja nastalog problema te krenuli s lobiranjima prema županiji kako bi od nadležnog Pročelnika i Župana dobili potporu takvom prijedlogu, a sve s ciljem olakšanja svakodnevnice djeci s neurorazvojnim poteškoćama, te njihovim roditeljima kojih se ovo pitanje direktno tiče.

Konkretno, Dubrovačko-neretvanska županija kao osnivač ustanove Dom zdravlja Metković će osigurati potrebna sredstva temeljem kojih će se sklopiti Ugovor o poslovnoj suradnji s poslovnim subjektom koji ispunjava sve zakonom propisane uvijete, da na ime i za račun Doma zdravlja Metković osigura kontinuitet pružanja usluge fizikalne terapije djeci s neurorazvojnim poteškoćama. Usluga spomenute fizikalne terapije pružat će se na opisani način do potrebne edukacije djelatnika Doma zdravlja Metković. Obzirom da potpisivanju Ugovora o poslovnoj suradnji prethodi suglasnost nadležnog Ministarstva i Komore molimo korisnike za nužno strpljenje.

Također, ovim se putem zahvaljujemo županijskim tijelima, a posebno županu gosp. Nikoli Dobroslaviću i dožupanici gđi. Mariji Vučković koji su kao i nebrojeno puta do sada, problem našeg Grada shvatili kao svoj, saslušali naše prijedloge i uložili truda kako bi se nastali problemi riješili.

GO HDZ-a Metković
Nikola Oršulić, predsjednik

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije