Ostanimo u kontaktu

ODRŽANI UNUTARSTRANAČKI IZBORI GO HDZ -a METKOVIĆ

Dalibor Milan zahvalio svim članovima Gradskog odbora na ukazanom povjerenju

Objavljeno prije

Dalibor Milan

U nedjelju, 7. siječnja 2018., održani su unutarstranački izbori Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Metković na kojima su, po principu jedan član, jedan glas, sudjelovali svi članovi metkovskog HDZ-a.

Povjerenje članova Gradskog odbora HDZ-a dobio je dosadašnji vršitelj dužnosti predsjednika, koji je ujedno bio i jedini kandidat za tu funkciju, gosp. Dalibor Milan.

Po završetku izbornog procesa Milan je dao kratku izjavu za Metkovic NEWs:

– Ovu priliku prije svega koristim da se zahvalim svim članovima GO HDZ-a Metković na ukazanome povjerenju, o kojem govori i činjenica, iako se svatko mogao kandidirati, da sam bio jedini kandidat. Također, smatram da je ovo i potvrda da metkovski HDZ sa mnom na čelu ide u pravom smjeru, stoga, još jednom hvala svima i nastojat ću opravdati ukazano povjerenje, – rekao je Milan.

Piše: Dalibor Čutura

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije