Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MILAN POZDRAVIO ODLUKU PREMIJERA PLENKOVIĆA

Dalibor Milan: MOST je zbog uskih predizbornih interesa ugrozio državne interese

Objavljeno prije

Dalibor Milan, HDZ Metković

Slijedom aktualnih zbivanja da državnoj razini između vladajućih partnera HDZ-a i MOST-a, koji čine većinu u Vladi RH, vezanih za razrješenje ministara, postavili smo pitanje HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Grada Metkovića, Daliboru Milanu, kako komentira potez premijera Andreja Plenkovića.

Sveznalica 7400xXpx

– Snažan, odlučan, državnički iskorak premijera Plenkovića – od populističkog kaosa i destabilizacije štiti državu koja prema svim pokazateljima ide u dobrom smjeru. RH ima najmanji deficit od 2002., a snažno se smanjuje javni dug. Vladin uspjeh u zaštiti radnih mjesta u Agrokoru i dobavljača također je primjer da Hrvatskoj trebaju stabilnost i odgovornost.

I Metkoviću su potrebni stvarni rezultati i odgovorna, ozbiljna politika – a ne demagogija i produbljivanje podjela.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

MOST-u stoga mogu samo poručiti da ću nakon HDZ-ove pobjede u Metkoviću i njima ponuditi ruku suradnje na dobrobit svih naših sugrađanki i sugrađana, – rekao nam je Dalibor Milan.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije