Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Županija sufinancira oborinsku odvodnju u Krvavcu

Objavljeno prije

Načelnik Općine Kula Norinska, gosp. Nikola Krstičević u ponedjeljak je u Metkoviću sa Dubrovačko-neretvanskom županijom i županom Nikolom Dobroslavićem potpisao ugovor o sufinanciranju projekta uređenja komunalne infrastrukture, točnije Oborinske odvodnje ulice Stjepana Radića u Krvavcu.

– Sa tim projektom ćemo riješiti dugogodišnji problem plavljenja poljoprivrednih površina i stambenih objekata na tom predjelu naselja Krvavac, – rekao je Krstičević.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Pet novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o jednoj osobi muškog spola i četiri osobe ženskog spola: dvije iz Dubrovnika, jednoj iz Stona i Orebića te jednoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije.

Izliječeno je 20 osoba: šest iz Dubrovnika, pet iz Metkovića, tri iz Ploča, dvije iz Korčule i Kule Norinske te jednoj iz Župe dubrovačke i Blata.

U posljednja 24 sata obrađeno je 290 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 100 453 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je devet osoba pozitivnih na koronavirus.

U samoizolaciji su 603 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 909 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije