Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

GOSPODARSTVO

Župan Dobroslavić primio belgijskog veleposlanika Nicolaasa Buycka

Objavljeno prije

Župan Dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić primio je danas veleposlanika Kraljevine Belgije u Republici Hrvatskoj Nj. E. Nicolaasa Rogera R. Buycka u čijoj pratnji je bila i počasna konzulica Kraljevine Belgije u Dubrovniku Sabine Gouhie.

– Zbog pandemije ovo je moj prvi službeni posjet Dubrovačko-neretvanskoj županiji nakon tri godine na ovoj poziciji. Osobno sam bio u Dubrovniku, a u Hrvatskoj sam boravio od 1995. do 1999. godine kao dio belgijskog diplomatskog zbora. – istaknuo je belgijski veleposlanik Nicolas Buyck.

Župan Dobroslavić belgijskog veleposlanika je upoznao s položajem, ustrojem, gospodarskom, prometnom i demografskom slikom juga Hrvatske. Bilo je riječi i o županijskim projektima te turizmu kao osnovnoj gospodarskoj djelatnosti, ali i mogućnostima povezivanja turizma s drugim gospodarskim granama. “Kvalitetnija prometna povezanost županije otvorit će brojne prilike za nove investicije na jugu Hrvatske. Pelješki most je najznačajniji korak u povezivanju s ostatkom Hrvatske, a sada nas čeka izgradnja kvalitetne prometne mreže unutar županije” – zaključio je župan Nikola Dobroslavić.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije