Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

ŽENSKI NOGOMET U METKOVIĆU

ŽNK Neretva u petak u HRT-ovoj emisiji ‘Kod nas doma’

Objavljeno prije

U petak na prvom programu HTV od 17:20 u zabavno-mozaičnoj emisiji ‘Kod nas doma’ možete pogledati prilog o Ženskome nogometnom klubu Neretva.

Emisiju, između ostalih, uređuje i naša Metkovka Klaudia Kežić Mrkonjić. Sastoji se od studijskog dijela emisije s gostima i zanimljivih reportaža iz različitih dijelova Hrvatske.

U petak, 22. rujna u emisiji će biti zanimljiv prilog o Ženskome nogometnom klubu Neretva koji su pripremili djelatnici dopisništva HTV-a u Metkoviću – novinarka Mateja Delija i snimatelj Jure Jerković. Emisija donosi priču o samim počecima Kluba koji uskoro slavi 10. rođendan, entuzijastima koji su prepoznali kvalitetu kluba, nogometašicama, uspjesima koje su dosada ostvarili te Školi nogometa u kojoj je svake godine sve više limačica.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Na nedjeljnoj sv. misi predstavljeni novi krizmanici

Objavljeno prije

Tijekom nedjeljne sv. mise u 11 sati u crkvi sv. Ilije je bilo predstavljanje krizmanika koji se pripremaju za krizmu u sljedećoj godini.

Njihova imena je pročitao župni vikar fra Marko Pudar koji ih i priprema za krizmu. Na kraju misnoga slavlja, kojega je pjesmom uveličao župni bend Znak Jonin, bilo je zajedničko fotografiranje.

Izvor: Župa sv. Ilije Metković

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije