Ostanimo u kontaktu

SKU ISPOD MOSTA

Zbog nastalih epidemioloških mjera neće se održati ovogodišnji Skokovi ispod Lučkog mosta

Objavljeno prije

Obavještavamo Vas da se 17. po redu Skokovi u  Neretvu, najavljeni za 18.07.2020. /subota/ NEĆE ODRŽATI iz razloga pogoršanja epidemiološke situacije epidemije bolesti COVID-19.

Slijedom preporuka i Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, održavanje ove vrste manifestacije nismo u mogućnosti u cijelosti organizirati pa je slijedom toga donesena odluka da se ove godine Skokovi ne održe.

Zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima u pomoći za organizaciju ovogodišnjih skokova te ih obavještavamo da će sve donacije u cijelosti biti iskorištene za Skokove 2021. godine.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

SKU ISPOD MOSTA,
Ivica Jakić, predsjednik  v.r.

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije