Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA METKOVIĆ

Završni koncert OGŠ Metković

Objavljeno prije

Završni koncert polaznika OGŠ Metković

Sinoć se u galeriji GKS-a u Metkoviću održao Završni koncert OGŠ Metković. Koncert je otvorio ravnatelj škole  gosp. Zvonko Knežević, koji se sa par prigodnih riječi obratio nazočnima.

Dvadeset i pet odsviranih i tri otpjevane kompozicije pripremali su sa svojim učenicima nastavnici: Karmen Stojić, Slađana Knežević, Lara Hrdlička Marčić, Romeo Herceg, Javorko Popović, Marija Berljak, Erna Čizmić Rebić, Ankica Dugandžić, Stipan Krmić, Josipa Markota, Mirko Violić i Danijel Begić. Razglas je opsluživao Mate Jerković, a tehničku potporu dao je Pero Đugum.

Iako je koncert održan u zatvorenom, bez uključenih klima uređaja, odlično muziciranje naših mladih glazbenika do kraja su popratili svi nazočni. Školi, odnosno ravnatelju nastavnicima čestitamo na razini i kvaliteti izvedenih skladbi i veselimo se budućim koncertima u slijedećoj školskoj godini.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako je to izgledalo sinoć na završnom koncertu OGŠ Metković, pogledajte u foto galeriji:

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije