Ostanimo u kontaktu

METKOVIĆ DOBIO MULTIMEDIJALNI CENTAR

Završeni radovi na preuređenju gradske vijećnice – Zgrade političkih stranaka /FOTO/

Objavljeno prije

Ovih dana završeni su radovi na preuređenju gradske vijećnice (Zgrada političkih stranaka) u Multimedijalni centar Metković. Projekt je obuhvaćao izmjenu i rekonstrukciju krova, izmjenu otvora na vijećnici i u hodniku, uređenje stropa u hodniku, ličenje zidova u hodniku i vijećnici, uređenja dvaju sanitarnih čvorova, postavljanje parketa, rekonstrukciju govornice i ugradnju novih stolica.

Novouređena gradska vijećnica postala je multimedijalna dvorana koja ubuduće neće služiti samo za održavanje gradskog vijeća nego i za brojna društvena događanja, objavio je na svom fb profilu gradonačelnik Dalibor Milan.

TURNIR NA BUĆE

Nakon otkrivanja murala i mimohoda veterani 4. gardijske brigade DNŽ svečanost nastavili u Vidu

Objavljeno prije

Nakon mimohoda u čast 25. obljetnice VRO Oluja veterani 4. gardijske brigade svečanost su nastavili u Vidu uz turnir na buće.

Na trideset metara visoki zvonik crkve Gospe Snježne izvjesili su svoju veliku hrvatsku zastavu pred predstojeći blagdan Gospe od Snijega i Dan pobjede 5.kolovoza.

Najboljim boćarima pokazali su se Miro Matić, Pero Čotić i Marinko Ćerlek.

Drugo mjesto pripalo je ekipi u sastavu Davor Boras, Mladen Kežić, Željko Vučić i Ivica Glavinić.

Treće mjesto podijelile su ekipe u sastavima: Mario Brečić, Zoran Ivić i Tomo Petković te Markan Šiljeg, Jozo Puljić i Damir Nosić.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije