Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TRG BANA JELAČIĆA

Završena sanacija jednog od najstarijih trgova u gradu Metkoviću

Objavljeno prije

Trga bana Jelačića

Danas, 28. listopada izvršena je primopredaja gardilišta nakon završetka radova na uređenju Trga bana Jelačića u Metkoviću, kojoj su prisustvovali predstavnici Grada Metkovića, te tvrtke ‘DOKO GRAĐENJE‘ d.o.o., izvođača radova i tvrtke ‘GEOPROMING‘ d.o.o., koja je obavila nadzor radova.

U radovima koji su započeli 10. kolovoza obnovljeno je dječje igralište i parking. Gradonačelnica Katarina Ujdur nam je dala više detalja o samom projektu:

– Završen je jedan od najstarijih trgova u gradu Metkoviću, s obzirom da su ove zgrade izgrađene 1960-tih godina i od tada nije ulagano u rekonstrukciju. Obnovljeno je dječje igralište i parking, s ugovorenim iznosom o građenju od 355 tisuća kuna, malo više, jer smo još neke nedostatke sanirali. Od tog iznosa Grad Metković je dobio subvencioniranje od 250 tisuća kuna na Natječaju Razvoja jedinica lokalne samouprave Regionalnog razvoja, pojasnila je gradonačelnica Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Piše: D.Č. / M’NEWs

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije