Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA METKOVIĆ

Završen trodnevni seminar za učenike i profesore limenih puhačkih glazbala

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković je ovog vikenda upriličila trodnevni seminar za učenike i profesore limenih puhačkih glazbala.

U organizaciji pročelnice puhačkog odjela, profesorice Mihaele Pavlović, predavanja je držao Rudolf Homen, prof. savjetnik, istaknuti hrvatski glazbenik sa bogatim pedagoškim iskustvom.

– Upravo smo završili ovaj trodnevni seminar kojeg su pratili svi učenici limenih glazbala OGŠ Metković zajedno sa svojim predmetnim nastavnicima, profesorima Javorkom Popovićem, Antom Mustapićem i pročelnicom odjela.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Na seminaru smo imali odličnu radnu atmosferu a učenici su sa oduševljenjem očekivali svoj slijedeći sat. Zahvaljujemo profesoru Homenu na toploj atmosferi koja je bila zaista motivirajuća i nadamo se skorom nastavku ove lijepe suradnje, – javila je prof. mentorica Pavlović.

DAN DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE

Učenici OGŠ Metković Mihael Jurković, Matea Gutić i Ema Bulum nastupili s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom

Objavljeno prije

U petak je u Kneževu dvoru Dubrovački simfonijski orkestar izveo koncert pod ravnanjem maestra Ivana Huta, a povodom Dana Dubrovačko-neretvanske županije.

Na njemu su solistički nastupili učenici Osnovne glazbene škole Metković: Mihael Jurković– saksofon/ prof. mentor Erna Čizmić Rebić, Matea Gutić – violina/ prof. Irena Kaleb i Ema Bulum – flauta/ prof. mentor Mihaela Pavlović.

Nastupili su i učenici Umjetničke škole Luka Sorkočevića Dubrovnik: Iva Nodilo – violončelo/Mr. Art. Vanda Đanić, prof. savjetnik, Marta Čatić – violina/ Dora Kamber, univ. spec. mus., Mia Klinac – klavir, Katarina Šnajder, prof. mentor. Solo je svirala i mlada violinistica iz Slovenije, Patricija Avšić.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Izveli su djela: Vivaldija, Beritota, Brucha, Mendelsohna, Griega, Serasatea, Brahmsa te domaćih autora: Butigana i Tudora.

– Svim učenicima glazbenih škola prestiž je i posebno zadovoljstvo svirati solo sa simfonijskim orkestrom. Posebno je i svirati u ambijentu kao što je Knežev dvor. Kako bi nastupili na ovakvom koncertu, naši su učenici posljednjih dana boravili u Dubrovniku na probama sa orkestrom kroz koje su stjecali solističko ali i orkestralno iskustvo rada i ponašanja. Na kraju svog nastupa učenici su se zahvalili dirigentu na pratnji a publika ih je sve nagradila dugim aplauzom. Čestitamo svima na ovom uspjehu i želimo im još puno dobrih koncerta, – objavili su na stranici OGŠ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije