Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

OTVORENO PISMO

Zapovjednik JVP Metković, Nikica Zovko, osudio napade na JVP Metković i gradonačelnika Dalibora Milana

Objavljeno prije

Nikica Zovko, JVP Metković

Poštovani građani i građanke, dragi sugrađani grada Metkovića a i šire, sa ovim priopćenjem želim demantirati zlonamjerne natpise u medijima i društvenim mrežama, da su pripadnici JVP Metković napali gradonačelnika Grada Metkovića gospodina Dalibora Milana, što je uistinu krivotvorina bolesnih umova koji sigurno ne vole vatrogastvo, a koji na žalost koriste pojedine medije i društvene mreže u ostvarenju takvih nauma sa meni nepoznatim namjerama.

Vama je poznato da se vatrogasci ne bave politikom nego svojim poslom u skladu sa Zakonom o vatrogastvu i sa svojim internim aktima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Gradonačelnik Dalibor Milan je legalno sa svojim političkim partnerima osvojio vlast u gradu Metkoviću!

Gradonačelnik i njegovi zamjenici su alfe i omege za funkcioniranje svih gradskih ustanova od kojih je JVP Metković samo jedna. Gradonačelnik je jedina osoba odgovorna za funkcioniranje Zaštite od požara u gradu Metkoviću i jedina koja se pita u smislu odgovornosti za istu!

Sveznalica 7400xXpx

Stoga kao v.d. ravnatelj-zapovjednik JVP Metković najoštrije osuđujem napade na gradonačelnika Dalibora Milana i pokušaj politizacije vatrogasne struke i posla, a sve medijske kuće koje prate rad vatrogastva pozivam u Javnu vatrogasnu postrojbu Metković da se na licu mjesta uvjere u postignuća i rad JVP Metković.

S štovanjem!

V.d. ravnatelj – zapovjednik JVP Metković
Nikica Zovko

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije