Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRAVOMOĆNO

Zaposlenici gradske uprave, koji su dolaskom MOST-a na vlast dobili otkaze, vraćeni na posao

Objavljeno prije

Gradska uprava Metković

Ono što se već nekoliko mjeseci šuškalo po Gradu sada je izgleda dobilo i službenu potvrdu. Zaposlenici gradske uprave, koji su dolaskom MOST-a na vlast dobili otkaz, tužili su Grad te nakon što su dobili pravomoćnu presudu vraćeni su na posao, doduše za sada samo dvoje, ali neslužbeno doznajemo da će i preostali slijediti njihov primjer te ubrzo biti na svojim radnim mjestima. Podsjetimo, radi se o pet bivših zaposlenika gradske uprave, od kojih je troje podiglo tužbe, te jednim bivšim zaposlenikom firme koja je u vlasništvu Grada.

Ovom pravomoćnom presudom gradska vlast na čelu sa bivšim gradonačelnikom Božom Petrovom je od imidža beskompromisnih političara koji brinu o svakoj kuni poreznih obveznika, direktno oštetila gradski proračun za još neutvrđenu cifru za koju upućeni tvrde da je puno veća od 220 tisuća kuna koliko se spominjalo u javnosti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po sudskoj presudi Grad je dužan svim nelegalno otpuštenim zaposlenicima isplatiti plaće u razdoblju kad nisu bili zaposleni, a kako će se ova priča dalje odvijati tek nam slijedi vidjeti jer je gradonačelnik koji je potpisao ove otkaze već odavno napustio mjesto na koje je izabran i ima važnijih poslova od rješavanja problema građana koji su ga politički stvorili.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije