Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Započeli radovi na izgradnji vodoopskrbe naselja Borovci-Nova Sela, projekt vrijedan 22 milijuna kuna

Objavljeno prije

Početkom tjedna krenuli su radovi na izgradnji oko 16 km dugoočekivanog vodoopskrbnog sustava naselja Borovci-Nova Sela. Ovaj 22.000.000,00 kuna vrijedan projekt, graditi će zajednica ponuditelja Vodotehnika d.d. i Katić Bau d.o.o.

Prema dinamičkom planu, do kraja godine bi cjevovod trebao biti završen u zaseocima Šiljegi, Grgići, Čarapine te u naseljima Bebići, Talajići i Trševini.

Ovom prilikom iz Općine Kula Norinska mole vlasnike/posjednike objekata koji se nalaze na trasi gore spomenutih zaseoka, a koji su zainteresirani za priključak vode, da se jave direktno izvođaču radova ili u Općinu Kula Norinska na broj telefona: 020 693 527, radi definiranja pozicije šahtova za priključak na vodoopskrbni sustav.

KONSTITUIRANA ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA

Predsjednica Terezina Orlić, potpredsjednici Nikša Sentić i Fani Favro Bukvić

Objavljeno prije

Prisegom novoizabranih vijećnika te izborom predsjednice kao i dvoje potpredsjednika danas je konstituiran novi saziv Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije, koji broji 37 vijećnika. Za predsjednicu Skupštine tako je izabrana Terezina Orlić, a za potpredsjednike Nikša Sentić i Fani Favro Bukvić.

Novoizabrana predsjednica Terezina Orlić je nakon izbora poručila kako vjeruje da će ovaj saziv raditi na zadovoljstvo svih građana ove županije: „Ispred nas je izazovno vrijeme, ali vjerujem da će dijalog i rasprave iznjedriti dobre projekte i da ćemo ići prema projektima koji će biti na zadovoljstvu svih sugrađana. Pelješki most će donijeti zamah i vjerujem da će naša županija biti samodostatna i da nećemo samo ovisiti o turizmu. Nadam se da ćemo donositi najbolje odluke za sugrađane“.

Župan Nikola Dobroslavić čestitao je svim novoizabranim vijećnicima na novoj dužnosti, istaknuvši pritom kako je Županijska skupština drugi stup, predstavničko tijelo koje treba biti konstruktivno u svome radu na dobrobit ove županije. „Vjerujem da ćemo biti konstruktivni za dobrobit županije, očekujemo rasprave i podržavanje svih prijedloga koji su dobri. Napravili smo suradnju s DDS-om, ali s time ne isključujemo nikoga, sve ćemo tretirati na isti način, sve ćemo uvažavati i voditi računa. Naglasit ću još jednom vrlo važnu riječ, a to je konstruktivnost“, zaključio je župan Nikola Dobroslavić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije