Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

'BANKA RIŽE ZA POTREBITE U INDIJI'

Zaklada Otac Ante Gabrić pokrenula novu humanitarnu akciju ‘Banka riže’

Uspostavimo zajedno Banku riže za potrebite u Indiji

Objavljeno prije

Zaklada Otac Ante Gabrić započela je s novom humanitarnom akcijom – uspostavimo zajedno Banku riže za potrebite u Indiji.

Dragi prijatelji, molitelji i suradnici, molimo vas da pročitate ovaj tekst, jer vas želimo pozvati da nam pomognete aktivno djelovati u karitativnoj ljubavi kakvu je o. Ante živio!

U novoj godini, krećemo od nule, želimo sve ponovno obnoviti i uspostaviti misionarske puteve ljubavi koje je o. Ante ostavio. S tim ciljem želimo ponovno aktivirati Rižinu banku koja bi hranila potrebite u Domu djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. To je izvor milosrdne i karitativne ljubavi za našu potrebitu braću u Indiji.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Naša banka mjesečno treba oko 1200 kg riže kako bismo dnevno hranili potrebite. Naša banka treba dnevno imati 40 kg riže za sve potrebite, kilogram riže košta 0,5 €, što bi bio mjesečni trošak od 610 €.

Otac Ante je toliko puta govorio kako molitva i ljubav čine sve mogućim. Zato i vjerujemo da će ova naša humanitarna akcija imati svoj plod u ispruženim rukama potrebitih.

Sveznalica 7400xXpx

Svoj dar, šaku riže, tanjur ili kilu za potrebite u Indiji možete darovati uplatom na račun:

Zaklada Otac Ante Gabrić
IBAN: HR3023600001102903410
Opis: donacija – Banka rize
Za donacije iz inozemstva:
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Zajedničkim snagama i vašom ljubavlju, vjerujemo da bismo za rođendan našeg dragog o. Gabrića napunili našu banku!

Foto: Donacija Zaklade o. Ante Misionarkama ljubavi Marijapoliju koje skrbe za potrebite,  75 kg riže, 24 litre ulja i 30 kg leće

'USKRŠNJI ZEKO DOLAZI U NAŠ GRAD!'

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje u gradskome parku

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje s ‘Uskršnjim zekom’, koje će se održati u subotu, 1. travnja 2023. od 10 sati u Gradskome parku Metković.

– Predstaviti ćemo Vesele pisanice koje su oslikala djeca iz Središnjeg dječjeg vrtića, D.V. Radost, D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, Gimnazije Metković i S.Š. Metković.

Pridružit će nam se Uskršnji zeko koji će se s djecom družiti, plesati i tražiti čokoladne pisanice po parku. Dođite i vi!, – poručuju iz TZ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije