Ostanimo u kontaktu

DVODNEVNA ROCK'N'ROLL ZABAVA U PLOČAMA

Zabranjeno pušenje i Aerodrom na četvrtom festivalu ‘od2do2’

Objavljeno prije

Zuja-2018-od2do2-B2-1.0

Pozivamo sve ljubitelje rock’n’rolla na četvrti po redu Festival od2do2 u režiji Udruge studenata grada Ploča, koji se i ove godine održava na gradskoj plaži u Pločama.

Nakon prošlogodišnje vrhunske zabave koju su nam omogućili Majke, MORT i ostali izvanredni izvođači, ove godine dolaze nam nadaleko poznato Zabranjeno pušenje i Aerodrom.

Aerodrom i njihova legenda Jurica Pađen zabavljat će nas u petak 3. 8. 2018. sa brojnim hitovima 80-ih i 90-ih, ukljućujući hitove od Azre, Pađen banda i Aerodroma. Sa programom nastavljamo i u subotu 4. 8. 2018. kada nastupa legendarni Sejo Sexon sa Zabranjenim pušenjem.

Line-up:

petak, 3. 8. 2018.:

Aerodrom
Mostar Rock School Blues Band
DJ

subota, 4.8.2018.:

Zabranjeno Pušenje
The Second Hand Band
DJ

Kamp je besplatan!

Vaša Udruga studenata grada Ploča

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj Facebook stranici festivala, Festival od2do2 i stranici događaja, a kako je bilo prošle godine, pogledajte ovdje:

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije