Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Za restauraciju Crkve Gospe Karmelske 65.000,00 kuna

Objavljeno prije

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u sklopu programa ulaganja u zajednicu donijelo je Odluku o sufinanciranju projekta obnove apside u prezbiteriju župne Crkve Gospe Karmelske te restauracije i konzervacije 14 slika križnog puta u visini od 65.000,00 kn.

Ovim projektom postojeća apsida prezbiterija je uklonjena, sanirana je vlaga te je u potpunosti obnovljena. Na slikama će se izvršiti stručno restauriranje, njihova konzervacija i izradit će se osma postaja koja je nedostajala.

U ime Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Ugovor župniku Don Damir Bistrić uručila je drzavna tajnica Nikolina Klaić.

U sklopu programa ulaganja u sakralne objekte Općina Kula Norinska u ovoj godini također je klimatizirala Crkvu Gospe Fatimske u Momićima, te riješila priključak vode i uredila sanitarni čvor na mrtvačnici.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Jadranska ulica u utorak ujutro nakratko bez el. energije

Objavljeno prije

Obavještavaju se potrošači električne energije da zbog rekonstrukcije na mreži u GTS 10(20)/0,4 kV Metković 48, u utorak ujutro od 8 do 9 sati bez električne energije bit će potrošači u Jadranskoj ulici

NAPOMENA: U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije