Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

EKO KOLEKTIV

‘Za prirodu i ljude’ – projekt Udruge mladih Kolektiv i Udruge Biom

Objavljeno prije

Udruga mladih Kolektiv u suradnji s udrugom Biom provela je projekt ‘Za prirodu i ljude’. U sklopu projekta održana su predavanja za osnovnoškolce te je izrađen novi grafit na trafostanici HEP-a.

– Naša članica iz sekcije Eko kolektiva Matea upoznala je kroz interaktivno predavanje osnovnoškolce u OŠ Stjepana Radića i OŠ don Mihovila Pavlinovića s temom ptica u ekosustavu doline Neretve dok su Martina i Katarina nacrtale na trafostanici HEP-a ptice pčelarice te još jednom uljepšale vizuru grada Metkovića. Zahvaljujemo se svima uključenima u projekt na ugodnoj suradnji, – poručili su iz Udruge mladih Kolektiv.

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije