Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

INFO CENTAR UDRUGE DOBRA

Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima

Objavljeno prije

Udruga Dobra, logotip

Udruga DOBRA podsjeća sve građane da stoji na raspolaganju za sve upite vezane uz transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima svaki danom od 9.00-16.00 sati. Također nam se s upitima možete obratiti na mail: dobra.udruga@gmail.com ili na našu facebook stranicu.

To je jedna od aktivnosti projekta “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”. Osim održanog seminara u našoj županiji za organizacije civilnoga društva i predstavnike javne uprave, uskoro ćemo organizirati radionice o osmišljavanju građanskih inicijativa, te  info-štandove na kojima će se građanima dijeliti brošura „Upravljajmo dobro NAŠIM dobrima“ i ostali projektne materijale, a zainteresiranima pružiti informacije o projektnim temama. Tekst brošure „Upravljajmo dobro NAŠIM dobrima možete naći na poveznici:

http://javnodobro.udd.hr/wp-content/uploads/2017/06/Upravljajmo-dobro-nas%CC%8Cim-dobrima.pdf

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Projekt “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”,  provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge DOBRA i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu povećanja odgovornosti  i transparentnosti u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima, jačanja kapaciteta novinara na  istom području, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog upravljanja.

Više informacija o projektu na poveznici: http://javnodobro.udd.hr/

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 “Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima”. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije