Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BOŽIĆNE RADIONICE

Članovi Udruge Leptirići predbožićne dane ‘krate’ izradom božićnih ukrasa

Objavljeno prije

U ugodnom ozračju Udruge Leptirići, uz kreativne aktivnosti održavaju se Božićne radionice za skupinu osoba s invaliditetom. Zbog epidemioloških mjera broj članova je ograničen, ali su Marijana Gabrić, Josipa Gujinović, Iva Babić, Vlaho Kuzman i Mario Bunoza  vrlo kreativni što se vidi na njihovim radovima.

Glavni cilj ove radionice je odnos prema njihovoj tradiciji i zajednički doživljaj blagdana usprkos situaciji s kojom živimo.

Predbožićni dani su prigoda u kojoj djeca i osobe s invaliditetom mogu prepoznati u drugima mnogo zajedničkog, zajedno iščekivati, pripremati, veseliti se, te osvijestiti važnost ljepote življenja s drugim osobama s kojima se dijeli radost i zadovoljstvo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Želimo istaknuti Josipu Gujinović koja sa velikom željom kuglice izrađuje kod kuće. A Iva Babić je izradila Adventski vijenac te ga jučer poklonila udruzi. S velikom radošću ćemo zapaliti prvu adventsku svijeću. Hvala svim navedenim članovima Iva Babić, Josipa Gujinovic, Mario Veselko Bunoza, Vlaho Kuzman, Marijana Gabrić od srca jer zbog vas postojimo, istaknuli su iz Udruge.

Božične kuglice i čestitke možete narudžbom na telefon 020/690-321 ili na e-mail Udruge: info@udrugaleptirici.hr kupiti te time pomoći djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Svim naručiteljima izvan doline Neretve će božićni asortiman, bez nadoknade poštanskih troškova, biti poslane istog dana po primitku virmanske uplatnice.

Pogledajte fotografije od jučerašnjeg druženja:

MEĐUNARODNI VOLONTERSKI PROJEKT

Frama Metković i ove godine organizira “72 sata bez  kompromisa”

Objavljeno prije

“72 sata bez  kompromisa” međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt se provodi u deset europskih zemalja, u Hrvatskoj se održava od 13.-16. listopada u 16 gradova među kojima je i Metković. Projekt organizira Frama Metković uspješno već petu jubilarnu godinu.

Kako bi što više ljudi prepoznalo važnost ovog projekta te odlučilo sudjelovati dodajemo link na članak gdje ukratko možete saznati o čemu je riječ te gdje i kako se prijaviti.

Za još više informacija o samom projektu i prijavama možete pogledati na sljedećem linku:  https://72sata.hr/

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Link za prijave : http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije