Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

MLADI ZA MLADE

Volonteri Crvenog križa posjetili komunu u Borovcima

Objavljeno prije

komuna-borovci

Povodom uskrsnih blagdana Crveni križ je, pod sloganom “mladi za mlade”, sa svojim volonterima posjetio terapijsku ustanovu u selu Borovci, poznatu i kao komuna Borovci, te su im tom prilikom odnijeli potrepštine za svakodnevni život. Tamo su ih dočekali njeni korisnici i lijepo ih ugostili, pokazali im svoj trenutni dom, te im otkrili svoje navike i način na koji žive.

– Koliko god sam sretna što sam ih posjetila, popričala s njima, toliko sam i tužna. Njihov prazan i zbunjen pogled mislim da nikoga ne bi mogao ostaviti ravnodušnim. Živimo u vremenu koje nam nudi razne vrste poroka, u vremenu u kojem u jednom trenutku postaneš ovisnik i izgubiš sve. Oni su napravili veliki korak, odlučili prestati i sada se bore, bore se za svoje izgubljene snove, bore se za svoju budućnost. Pomozimo im, sjetimo ih se u molitvi i zahvalimo im što nam daju jednu veliku lekciju, – nakon posjeta rekla je Milena Pačić, volonterka Crvenog križa.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije