Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

72 SATA BEZ KOMPROMISA

Volonteri 72 sata Metković kreću u akciju, donosimo gdje i kad im se možete pridružiti

Objavljeno prije

Tim 72 sata bez kompromisa Metković obavještava građane gdje sve možete pronaći njihove volontere kako bi se što bolje popratila sva događanja.

Ovogodišnje akcije:

Čistka kuće oca Ante Gabrića i kuće gospođe Nade Šakote koja se nalazi kraj naše crkve, druženje u staračkom domu te u udruzi Leptirići, također druženje i u azilu „Dom za pet“ na Dubravici, prikupljanje sredstava u Studencu te kreativna radionica za osnovnoškolce u Ornitološkoj zbirci.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sve ove akcije će se provesti u jutarnjim satima (otprilike oko 10 sati, najranija počinje u 8, ona čišćenje kuca oca Ante Gabrića) u petak, 15.10., dok akcija uređivanje vrta Srednje škole Metković će se odviti u popodnevnim satima (s početkom u 14 sati).

Za subotu organiziramo kreativnu radionicu u parku za djecu u dobi od 6 do 10 godina s početkom u 10 sati. Stoga obavještavamo roditelje da su sva djeca dobrodošla i da ih očekuju u što većem broju; dok je s druge strane taj dan druženje ponovno u azilu „Dom za pet“.

Tim 72 sata Metković naglašava sve one koji ih podržavaju u ovom projektu, a to su sponzori Grad Metković, Coffe & wine bar Bacchus, pekarna Klas, piterija Dragi, fast food Ham- Ham i Vinarija Deak.

ADVENT U METKOVIĆU

Dišpet Caffe&Rest poziva na blagdansku čaroliju, u ‘Božićni grad’!

Objavljeno prije

Centar ovog Adventa će zasigurno biti ‘Božićni grad‘, blagdanska čarolija koju je svojim posjetiteljima pripremio Dišpet Caffe & Rest.

Uz provjereno dobar štimung, za koji je ovog Adventa zadužen Zlatko Volarević – Dilajla, te još bolju spizu, pa kuhano vino i kuhani gin, te pokoju fritulicu… te bomba specijalitet ‘Sarma To Go‘, jel da, već vam rastu zazubice a još nismo spomenuli ni kobasice te pregršt zimskih delicija… vrhunski riblji i mesni meni… sve to sa sa zadovoljstvom ovog Adventa najavljuje Dišpet Caffe & Rest u svom ‘Božićnom gradu’.

Božićni grad sa radom starta danas, 4. prosinca, a domaćini pozivaju da nazdravimo uz dobru kapljicu i muziku uživo, da s veseljem zakoračimo u ovo čarobno predbožićno vrijeme.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Rezervirajte na vrijeme svoj, božićni domjenak, il’ organizirajte obiteljska druženja, rođendane, krstitke… za sve informacije na raspolaganju vam je ljubazno osoblje na boj mobitela +385 91 605 49 35. Pretvorimo ovo blagdansko vrijeme u čaroliju ‘Božićnog grada’ u Dišpet Caffe & Rest.

Ovaj vikend smo za Vas pripremili zanimljive menie po promo cijenama..

RIBLJI MENI 120,00 kn

  • Salata od hobotnice
  • Odrezak tune s blitvom
  • Desert
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

MESNI MENI 110,00 kn

  • Pršut, sir
  • Punjena vješalica s prilogom
  • Desret
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije