Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HSŠKD NARONA

Vinkovački lađari darovali tri čamca Kajak-kanu klubu Sv. Vid

Objavljeno prije

4

Vinkovački lađari za svoj osmi nastup na Maratonu lađa već petu godinu imaju Vid kao baznu stanicu. Dugogodišnje  prijateljstvo ovih su dana potvrdili još jednim zajedničkim projektom.

Naime, poznanstvom profesora Stjepana Sertića i Marka Marušića, dugogodišnjeg predsjednika Udruge lađara Neretve i Domagojevih gusara stvorila se ideja o razmjeni iskustava i osposobljavanju mladih vještinama koje u pojedinom kraju nema.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tako su  Vinkovčani izgradili tri lađe prilagođene njihovom Bosutu (sličnog oblika ali s ravnim dnom), već dvije godine održavaju se i lađarske utrke u Vinkovcima a u pripremi je rad sa školskom djecom iz dvadesetak škola lađarenje kao dodatna športska aktivnost đaka.

U isto vrijeme Vinkovčani su pripomogli u nabavi kajak i kanu čamaca o čemu smo već pisali prošlo ljeto. Da bi se stvorili osnovni preduvjeti za ozbiljan početak rada kajak-kanu kluba Sv VID ovaj put dopremljena su još tri plovila. Plovila su ustupljena besplatno. Na nositelju društvenog života u mjestu HSŠKD NARONA ostaje u obvezi podmiriti putne troškove dostave  plovila.

Tekst/foto: domagojevi-gusari.vid.hr

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije