Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

RIM TIM TAGI DIM

VIDEO OŠ Stjepana Radića navija za ‘Baby Lasagnu’ i ‘Rim Tim Tagi Dim’

Objavljeno prije

U svakom kutku Lijepe Naše vlada prava euforija, ravna onoj nogometnoj. Nestrpljivo se čeka nastup hrvatskog predstavnika Baby Lasagne na Eurosongu.

Svi se nadaju kako će upravo pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ pobijediti na ovogodišnjem Eurosongu, a u prilog nam idu i kladionice koje upravo Marku Purišiću daju najveću šansu za pobjedu. Za Marka, odnosno Baby Lasagnu navijaju mnogi, a između ostaloga i djelatnici te učenici OŠ Stjepana Radića u Metkoviću. U skladu s tim, objavili su i video podrške koji je snimila knjižničarka Ivana Čarapina.

Učenici i djelatnici OŠ Stjepana Radića putem videa poslali su veliku podršku Baby Lasagni i njegovome timu, a posebno bivšemu učeniku škole Luki Grgiću – članu hrvatske delegacije i kreativnome direktoru nastupa.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Pogledajte video.

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije