Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

IN MEMORIAM

Veterani 4. gardijske brigade se prisjetili pokojnoga suborca

Objavljeno prije

Veterani 4. gbr se prisjetili pok. Stjepana Dropulića

Veterani 4. gardijske brigade – Podružnice za Dubrovačko-neretvansku županiju, obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Ploča i predstavnici Udruge branitelja grada Ploča posjetili su grob pok. Stjepana Dropulića na groblju Laniština u Pločama gdje su zapalili svijeće. Pok. Stjepan kao pripadnik 4. gardijske brigade poginuo je na današnji dan prije 20 godina u akciji ZIMA 94 na planini Dinari, jednoj od najtežih bitaka u Domovinskom ratu izvedene u surovim zimsko-planinskim uvjetima.

Hrabri ratnici u napadnoj akciji preko nepristupačnog terena, dubokog snijega i dobro ukopanog neprijatelja postigli su blistavu pobjedu porazivši neprijatelja. Bio je to početak operacija proboja hrvatskih snaga u zaleđe Knina planinom Dinarom koje je završeno akcijom Oluja u kolovozu 1995. godine i oslobođenjem okupiranih dijelova RH.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Udruga veterana 4. gardijske brigade
Podružnica za Dubrovačko-neretvansku županiju

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije