Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI i DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Veterani 4. gardijske brigade organizirali bakljadu na Lučkome mostu u Metkoviću

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, veterani 4. gardijske brigade su organizirali bakljadu na Lučkome mostu u Metkoviću

Objavljeno prije

Na jučerašnji dan, 4. kolovoza 1995. godine započela je vojno-redarstvena operacija Oluja kojom su oslobođeni okupirani krajevi RH.

Danas, 5. kolovoza oslobođen je Knin kao središte velikosrpske pobune te taj dan slavimo kao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Tim povodom, Udruga veterana 4. gardijske brigade DNŽ organizirala je večeras veliku bakljadu na Lučkome mostu, kojoj je nazočio i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Bakljada neće izostati i večeras na mostu u Vidu (21h), gdje se danas slavi Blagdan Gospe od Snijega – zaštitnice mjesta.

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije