Ostanimo u kontaktu

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Velik broj građana došao poslušati kako pokreni vlastiti posao

Objavljeno prije

U četvrtak je u Gradskoj knjižnici Metković, Antea Kaleb održala besplatnu interaktivnu radionicu pod nazivom ‘Pokreni svoj posao‘, na kojoj je  detaljno objasnila prednosti i nedostatke pojedinog oblika organiziranog poslovanja. Velik broj posjetitelja koji su započeli ili planiraju započeti svoj posao došao je čuti sve o troškovnim, propisima i uvjetima koji su potrebni za obavljanje pojedine vrste djelatnosti.

Po završetku radionice Antea Kaleb je kratko izjavila:

– Iznimno zadovoljstvo mi je bilo vidjeti popunjenu dvoranu i veliki broj mladih ljudi koji su pozorno upijali sve informacije. Lijepo je znati da je poduzetnički duh prisutan u našem gradu usprkos svim gospodarskim turbulencijama. Ravnateljici Vesni Vidović od srca zahvaljujem na pozivu. Nakon današnje radionice kojom su sudionici bili prezadovoljni dogovorena je nova radionica sa sličnom tematikom koja će još detaljnije obraditi poslovanje malih poduzetnika, – rekla je Antea.

LOKALNI IZBORI 2021.

Odaziv birača u Metkoviću do 16,30 sati 41,82 posto

Objavljeno prije

Odaziv birača na 16 biračkih mjesta u Metkoviću do 16,30 sati iznosi 41,82 posto, dok je na nivou Dubrovačko-neretvanske županije nešto veći te iznosi 43,21 posto.

Podsjetimo, izlaznost do 11,30 sati u Metkoviću je bila 18,21 posto dok je na nivou županije iznosila 18,95 posto.

Donosimo detaljan prikaz izlaznosti po biračkim mjestima

Lokalni izbori 2021, Izlaznost do 16,30 sati

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije