Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Velik broj građana došao poslušati kako pokreni vlastiti posao

Objavljeno prije

U četvrtak je u Gradskoj knjižnici Metković, Antea Kaleb održala besplatnu interaktivnu radionicu pod nazivom ‘Pokreni svoj posao‘, na kojoj je  detaljno objasnila prednosti i nedostatke pojedinog oblika organiziranog poslovanja. Velik broj posjetitelja koji su započeli ili planiraju započeti svoj posao došao je čuti sve o troškovnim, propisima i uvjetima koji su potrebni za obavljanje pojedine vrste djelatnosti.

Po završetku radionice Antea Kaleb je kratko izjavila:

– Iznimno zadovoljstvo mi je bilo vidjeti popunjenu dvoranu i veliki broj mladih ljudi koji su pozorno upijali sve informacije. Lijepo je znati da je poduzetnički duh prisutan u našem gradu usprkos svim gospodarskim turbulencijama. Ravnateljici Vesni Vidović od srca zahvaljujem na pozivu. Nakon današnje radionice kojom su sudionici bili prezadovoljni dogovorena je nova radionica sa sličnom tematikom koja će još detaljnije obraditi poslovanje malih poduzetnika, – rekla je Antea.

OD 8. DO 10. PROSINCA

Dani Jegulje ovoga vikenda u Hotelu Merlot

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović po promotivnim cijenama

Objavljeno prije

Kasna jesen vrijeme je kada jegulja doseže idealnu veličinu i kakvoću te ujedno vrijeme i najvećeg lova ove neretvanske delicije. To naravno znači da je došlo vrijeme i za tradicionalne „Dane Jegulje“ u Hotelu Merlot!

„Dani jegulje“ manifestacija je koju organiziramo od 2014. godine s ciljem promocije ove jedinstvene neretvanske delicije kao i gastronomskog potencijala doline Neretve.

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović iz naše obiteljske vinarije po promotivnim cijenama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Petak 8. 12. 12-18h – Dan otvorenih vrata Vinarije Prović, posjetite našu obiteljsku vinariju u sklopu hotela, kušajte vrhunska vina te ostanite na delicijama od jegulje

Subota 9. 12. specijaliteti od jegulje dostupni su tijekom cijelog dana a od 19h večera uz muziku uživo i glazbeni Sastav Larus.

Sveznalica 7400xXpx

Noćenje u hotelu uz 35% popusta ukoliko rezervirate mjesto za ručak ili večeru.

Informacije i rezervacije

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije