Ostanimo u kontaktu

DAŠAK MALDIVA U SRCU HERCEGOVINE

Večeras svirka Marka Jumba Karačića u Žoga Beach Baru

Objavljeno prije

Žoga Beach Bar nastavlja s ljetnim svirkama, večeras s početkom u 20,30 sati u na rasporedu je koncert Marka Jumba Karačića.

Ova nezaobilazna oaza za odmor duše i tijela osim dnevnog programa posjetiteljima svaku večer nudi nešto novo, a večeras je to svirka talentiranog Marka Jumba Karačića koju svakako ne smijete propustiti.

Uz osvježavajući Trebižat koji sa lounge kućicama nudi osjećaj kao da ste zakoračili na Maldive, te bogatu gastro ponudu i koktele, Žoga Beach bar zsigurno svrstavaju u sami vrh Top mjesta koje trebate posjetiti ovog ljeta.

Stoga na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u prekrasnim i jedinstvenim loungevima na brojeve mobitela +387 63 409 250 / 063 531 431, ili putem Facebook stranice ‘Žoga Beach Bar’ i Instagram profila ‘Žoga Beach Bar’.

Za one koji ne znaju kako doći do ove oaze na Trebižatu, to mogu saznati jednim klikom na Google maps koji će vas odvesti najbližom rutom. Vidimo se!

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U posljednja 24 sata zabilježena je jedna osoba zaražena COVID-19 infekcijom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena je jedna osoba zaražena COVID-19 infekcijom. Riječ je o muškarcu iz Župe dubrovačke koji ima utvrđenu epidemiološku vezu. Izliječeno je 13 osoba – šest iz Dubrovnika, dvije iz Metkovića, po jedna iz Opuzena, Župe dubrovačke i Stona te dvije osobe koje nemaju prebivalište u našoj županiji.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 20 osoba pozitivnih na koronavirus, od čega su na respiratoru tri osobe. Od početka pandemije analizirano je 12 990 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 500 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđen nijedan slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 80 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije