Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

METKOVIĆ SLAVI

‘VEČERA ZA 5’ Nina iz Ploča je bila sjajna, ali 1000 eura ide u Metković!

Objavljeno prije

Pobjedu u ovotjednoj ‘Večeri za 5’ odnio je Zoran Jelčić! “Ne mogu vjerovati pored ovakvih ljudi da sam ja osvojio prvo mjesto! Ne mogu doći sebi, čudo, srce kao kuća. Presretan sam, bit će velika fešta”, zaključio je Zoran. Na trećeg mjestu našao se Ljubo, a na drugom Nikolina. Četvrto mjesto zauzela je domaćica petog dana, Slobodanka (Nina) Vukosav, obrtnica iz Ploča.

Nina je za svoju večeru dobila tri osmice i desetku od Nedjeljka. “Očekivao sam još elemenata za veću ocjenu”, zaključio je Ljubo.

Pripravu večere Nina je započela predjelom naziva ‘Po šumi širom…’. “Zanimljivo, da nisu gljive?”, zapitao se Zoran. Predjelo je domaćica spravila od pogača sa sirom i češnjakom, a potom se okrenula glavnom jelu ‘Ježevu šumicu’. “Prvi put ja to čujem”, komentirao je naziv glavnog jela Ljubo. Napravila je Nina gulaš od buta divlje svinje, muflona i jelena. ‘Praška uspomena’ stigla je za kraj u vidu deserta. Praške jabuke domaćica je spravila u uspomenu na izlet u Prag, gdje je jela i zaljubila se u taj divan desert – karamelizirane jabuke sa sladoledom od burbon vanilije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Večere za 5 – Slobodanka (Nina) Vukosav iz Ploča

“Uzeo sam aperitiv od vina, bio mi je ok”, komentirao je Nedjeljko aperitiv, a onda je uslijedilo predjelo ‘Po šumi širom’. “Jako je lijepo izgledalo predjelo, baš prekrasno”, komentirala je Nikolina. “Puno lijepih boja, sira, kobasica”, zadovoljan je bio i Zoran. “Ovo su istarske delicije u nas u Dalmaciji, ne može se to svakog dana jesti”, zaključio je. “Nikad bolje u životu”, zaključio je, pak, Ljubo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Glavno jelo ‘Ježeva šumica’ izgledala je lijepo, ocijenili su gosti. Meso od divljači s pljukancima nije impresioniralo Nikolinu. “Trebalo je dulje kuhati”, ispričala je. “Glavno jelo je bilo odlično, kao kuharica je položila pravo”, zaključio je Ljubo. ‘Praška uspomena’ svidjela se Ljubi, no ne i Nikolini. “Nije se baš potrudila”, otkrila je trgovkinja.

Nakon večere koja nije baš sve oduševila, Nina je ekipi udijelila poklone – svoje rukotvorine. Uslijedila je svirka uživo i zaključak lijepog neretvanskog tjedna.

Večere za 5 – Slobodanka (Nina) Vukosav iz Ploča

Izvor: RTL

SPORTSKA ULICA, METKOVIĆ

Fratelli Gourmet Bar zapošljava priprematelja/icu jednostavnih jela i slastica

Objavljeno prije

Fratelli Gourmet Bar zapošljava, potreban im je priprematelj/ica jednostavnih jela i slastica.

Tražimo priprematelja jednostavnih jela i slastica da se pridruži našem timu. Iskustvo nije uvjet – važno nam je da volite kuhanje i da ste spremni učiti!

Za sve informacije nazovite nas na 095 583 4819 ili nas posjetite osobno u našem objektu u Sportskoj ulici u Metkoviću.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Pridružite se našem timu i postanite dio Fratelli Gourmet Bar obitelji!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije