Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

DVD METKOVIĆ

Vatrogoasci pronašli zajednički jezik

Objavljeno prije

dvd-0

Nakon što se prethodna dva puta nisu uspjeli usuglasiti, na večeras održanoj Izvanrednoj skupštini DVD-a vatrogasci su ipak pronašli zajednički jezik. Pa su tako u pomalo neobično harmoničnoj atmosferi jednoglasno izabrali nova radna tijela tog društva.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Novi predsjednik DVD-a Metković je Stipe Bebić, a njegov zamjenik je dogradonačelnik Metkovića, Nikola Grmoja. Za zapovjednika je izabran Filip Majić, a za dozapovjednika Josip Medak. Član zapovjedništva je Kristijan Pezić, dok je za tajnika društva izabran Goran Medak.

Radu Skupštine prisustvovali su i tajnik županijske vatrogasne zajednice, Stijepe Bašica i županijski vatrogasni zapovijednik, Stjepan Simović. U kratkom obraćanju obojica su pohvalili dugogodišnji uspješan rad DVD-a Metković te su im u budućem radu zaželjeli slogu i jedinstvo. Tajnik Bašica je istaknuo kako je DVD Metković dugo godina glasio za najbolje Dobrovoljno vatrogasno društvo u županiji, te je novom predsjedniku obećao punu suradnju i potporu u obliku nužnih vatrogasnih rekvizita i pomagala.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Na kraju skupštine Bebić je pozvao sve vatrogasce da im se pridruže u proslavi Sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, koja će se održati u nedjelju 4. svibnja ispred Vatrogasnog doma JVP Metković.

MOST Nikica Hajvaz 740×154
ROKO TOLIĆ 740/300px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px
ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije