Ostanimo u kontaktu

NAKON 4 GODINE DOBILI BOŽIĆNICE I DAROVE ZA DJECU

Vatrogasci u sudskom postupku radi namirenja regresa i jubilarnih nagrada za razdoblje od 2013. godine

Objavljeno prije

požar, vatra

Odlukom gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana, 21 vatrogasac iz JVP Metković ipak će dobiti po 1250 kuna na ime božićnice i oko 400 kuna na ime dara za djecu, sve za 2017.godinu.

U prošloj godini su i vatrogasci Metkovića proglašavani herojima zbog sudjelovanja u gašenju požara u Splitu i u okolici, ali im godinama nisu isplaćivane određene naknade koje im pripadaju kolektivnim ugovorom. Stoga se vodi sudski postupak radi namirenja regresa i jubilarnih nagrada za razdoblje od 2013. godine, božićnica i darova za djecu, a do sada je, zahvaljujući odluci gradonačelnika riješeno  samo pitanje božićnica i darova za djecu za 2017. godinu.

Vatrogasci smatraju da će pravomoćnim sudskim rješenjima dobiti sve naknade koje su im godinama uskraćivane, te da više nikada neće posezati za traženjem pravde sudskim putem.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije