Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

14. OBLJETNICA KORNATSKE TRAGEDIJE

Vatrogasci JVP Metković i DVD Metković odali počast stradalim vatrogascima

30. kolovoza 2021. u 15:25 sati diljem Hrvatske vatrogasci su upalili sirene te tim činom odali počast stradalim vatrogascima

Objavljeno prije

Vatrogasci JVP Metković i DVD Metković danas točno u 15:25 sati upalili su sirene na 60 sekundi te paljenjem svijeća i čitanjem imena stradalih u kornatskoj tragediji, prije 14 godina, 30. kolovoza 2007. godine, odali počast stradalim vatrogascima.

Tom prilikom prisjetili su se stradalih vatrogasaca Dine Klarića, Ivice Crvelina, Ivana Marinovića, Marka Stančića, Gabrijela Skočića, Hrvoja Strikomana, Tomislava Crvelina, Ante Crvelina, Josipa Lučića, Karla Ševerdije, Marinka Kneževića i Ante Juričev-Mikulina. Odali su počast i pripadniku DVD-a Stari Grad Marinku Juriću koji je preminuo 29. kolovoza 2007. godine tijekom gašenja požara na Hvaru.

Također, počast stradalim vatrogascima odali su i vatrogasci lokalnih DVD Vid i DVD Kula Norinska.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

JERKOVAČKA FEŠTA

Jerkovac bakljadom i pjesmom dočekao svoje lađare

Objavljeno prije

Nakon Maratona lađa mještani Jerkovca tradicionalno su dočekali svoje lađare, bakljadom i pjesmom kod Ćelića kuća započela je još jedna Jerkovačka fešta.

Jedinstven je to primjer sloge jednog gradskog kvarta. Svatko na svoj način nešto doprinese, ali fešta je iz godine u godinu je sve bolja i posjećenija.

Iako su loši vremenski uvjeti i povremene kapi kiše otkazivali redom večernje događaje po dolini Neretve, to nije spriječilo mještane Jerkovca da po dvanaesti put ugoste brojne posjetitelje te uz iće i piće, i pjesmu Branke Medaka, druženje potraje do kasno u noć.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Uskoro slijedi foto…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije