Ostanimo u kontaktu

PROFESIONALNI VATROGASCI GRADA METKOVIĆA UPUTILI ČESTITKU

Vatrogasci čestitamo vam Dan vatrogasaca i blagdan kršćanskog sveca i mučenika sv. Florijana

Objavljeno prije

Profesionalni vatrogasci grada Metkovića uputili su čestitku svim vatrogascima povodom Dana vatrogasaca i blagdana kršćanskog sveca i mučenika sv. Florijana koji se obilježava 4. svibnja.

Čestitku prenosimo u cijelosti.

– U povodu 4. svibnja Dana vatrogasaca i blagdana kršćanskog sveca i mučenika Sv. Florijana upućujemo iskrene čestitke svim profesionalnim vatrogascima i našim umirovljenicima kao i dobrovoljnim vatrogaskinjama i vatrogascima. Želimo da vas Sv. Florijan i u buduće štiti u svakoj vatrogasnoj akciji, – predsjednik SSVGM, Željko Martinac.

NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Ukida se zabrana rada trgovina nedjeljom

Objavljeno prije

Nacionalni stožer Civilne zaštite u utorak je objavio da se zbog povoljne epidemiološke situacije ukida zabrana rada trgovina nedjeljom.

– Zbog povoljne epidemiološke situacije izmjenom Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ukida se zabrana rada nedjeljom, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, – priopćio je Stožer.

Pored odluke o dopuštenju rada trgovinama nedjeljom Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je i da će tržnice moći prodavati cvijeće, ali i sve druge proizvode koji su se prodavali i prije ograničenja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije