Ostanimo u kontaktu

VK NERETVANSKI GUSAR

V. utrka osmeraca ‘Neretva Open 2019.’ održava se u subotu

Objavljeno prije

V. utrka osmeraca na Neretvi – NERETVA OPEN 2019. održava se u subotu, 13. srpnja. Organizator regate je Veslački klub Neretvanski gusar u suradnji s Veslačkim savezom Dalmacije i Hrvatskim veslačkim savezom. Regata se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatskog veslačkog saveza.

Regata se održava na Neretvi, od Kule Norinske do Metkovića, u duljini od cca 4,5 km i Veslački klub Neretvanski gusar vjeruje da će kao i do sada svojim održavanjem znatno pridonijeti promociji veslačkog sporta u našem kraju, Dalmaciji i Hrvatskoj.

U sklopu ove regate ujedno će te biti upoznati i s gastronomskom i turističkom ponudom doline Neretve, prije i poslije održavanja utrke. Uz svečani ručak i fotosafari za sve sudionike, bit će organizirana i veslačka večer ispred prostorija kluba.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Ukupno je hospitalizirano 5 osoba u OB Dubrovnik. Od početka pandemije na analizu je poslano 4524 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 153 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizlacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 39 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije