Ostanimo u kontaktu

XVIII. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

Usvojena odluka Odbora za javna priznanja Grada Metkovića

Objavljeno prije

Grad Metković

Odbor za javna priznanja Grada Metkovića predložio je slijedeće imena za ovogodišnje laureate, a Gradsko vijeće ih je usvojilo:

Za počasnog građanina Grada Metkovića izabran je prof. dr. sc. Stanko Uršić, Vatroslavu Kulišu dodijelit će se nagrada Grada Metkovića za životno djelo u obliku povelje i novčane nagrade od 8.000 kuna. Matiji Vuici, Jurici Popoviću i protojereju Borisu Čoloviću dodijelit će se nagrada Narona za područje kulture, te novčana nagrada od 4.000 kuna. Nagrada Ždral za područje sporta u obliku povelje i novčane nagrade od 4.000 kuna dodijelit će se će treneru – karatašu Miji Volareviću i proslavljenom veslačkom veteranu  Mladenu Kuranu.

Priznanja i nagrade biti će dodijeljene na Svečanoj sjednici Gradskoga vijeća na Dana Grada, 20. srpnja.

Metkovic NEWs čestita svim dobitnicima javnih priznanja i nagrada!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije