Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DVD METKOVIĆ

Uspješno završila akcija izvlačenja cisterne DVD-a iz provalije

Objavljeno prije

Izvlačenje cisterne, Foto - DVD Metković Facebook (1)

Jučer je u Krvavcu uspješno završena akcija izvlačenja cisterne iz provalije DVD-a Metković u koju je u utorak upala tijekom intervencije. Podsjećamo, u nesreći su lakše ozlijeđena dva vatrogasa, a cisterna je u provaliju pala zbog odrona dijela stare ceste.

O akciji je na Facebook stranici DVD-a više napisao zapovjednik Goran Medak:

– Uspjeli smo danas izvući našeg srcolomca, ne postoji način da vam objasnim složenost akcije od preuskog puta do samog uporišta gdje se trebala postavit dizalica i do rizika da se isti put odroni i ponovi situacija koju smo imali. Ovim putem se zahvaljujem svim ljudima koji su ponudili sredstva i pomoc da istu izvadimo, ali posebno moram istaknuti stručnost, strpljenje, želju i upornost gospodina Ivana Batalića koji je izvadio cisternu iz provalije i, što je najzanimljivije, nije napravio nikakva dodatna oštećenja na istoj. Zadivljen sam sposobnošću i pomoći koju nam je isti pružio i nije htio naplatiti niti jedne kune za takav riskantan pothvat. Ivane puno ti Hvala i u DVD Metković si uvijek dobrodošao – piše Medak u ime članova DVD-a Metković.

Tekst/foto: DVD Metković / Facebook

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije