Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Uspješno završena još jedna Primavera

Objavljeno prije

Još je jedna Primavera iza nas, te ovim putem i Biciklističkog kluba Relaks zahvaljuju svim učesnicama na velikom odazivu i muškoj pratnji koja je brinula da sve protekne u redu. Također i Etno parku Žabac na gostoprimstvu, odličnoj spizi i lijepom izletu, Kali i Andri na pratnji kombijem i našoj logistici Denisu na razglasu i na svoj drugoj pripomoći te članicama, članovima i prijateljima kluba i svim sponzorima na svojim proizvodima i uslugama.

Hvala PU Metković na podršci i pratnji, također i medijima likemetkovic.hr, metkovic-news.com, metkovic.hr, te našim medijskim pokroviteljima metkovicnet.com i klikploce.com.hr.
Zahvala ide i gđi  Ivani iz Dukata na mliječnim  proizvodima, TZ Grada Metkovića i Športskoj zajednici Grada Metkovića.
Malim sponzorima Metković d.o.o , Čistoći Metković d.o.o i  Metkoviću Razvoj d.o.o, također od srca zahvaljujemo.
I za sam kraj ostavljamo, naše pokrovitelje: Dubrovačko- neretvansku županiju, Grad Metković i TZ  Dubrovačko-neretvanske županije, bez kojih bismo teško ostvarili sve što smo zamislili.

PROSINAČKE RADOSTI

Na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela

Objavljeno prije

Jutros ni jako jugo nije spriječilo najmlađe sugrađane u prosinačkim radostima, na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela.

Događaj su svojim nastupima i recitacijama uveličali Zbor OŠ Stjepana Radića pod ravnanjem s. Mile Deak, “Balončići” i “Potočići” iz Dječjeg vrtića Metković te mali KUD-a Metković.

Prigodni program vodila je direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U 14 sati najavljeno je kićenje božićne jele i kod crkve sv. Nikole na desnoj strani grada, a za nedjelju u 15 sati paljenje prve adventske svijeće na Trgu kralja Tomislava.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije