Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HUMANOST NA SNAZI

Uspješno završena humanitarna akcija ‘Pomozimo obitelji Musulin’

Objavljeno prije

matej-musulin

Grad Metković i Gradsko društvo Crvenog križa Metković obavještavaju javnost da je humanitarna akcija Pomozimo obitelji Musulin uspješno završena. U akciju su se uključili mnogi građani, poduzeća i udruge iz Metkovića i cijele Hrvatske. Prikupljeno je 127.905 kuna.

Sveznalica 7400xXpx

Na izdvojeni račun Crvenog križa uplaćeno je i na raspolganju obitelji 54.326 kuna. Torcida Metković je prikupila i uplatila na račun obitelji Musulin 43.879 kuna. Mnogi su svoje priloge osobno predali obitelji Musulin i to u iznosu 29.700 kuna.

Dječaku Mateju Musulinu je u lipnju dijagnosticiran maligni tumor na mozgu. Dva puta je operiran na KBC Rebro, boravi u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj gdje prolazi ciklus postoperativnog liječenja (kemoterapije). Trenutno je u drugom ciklusu kemoterapije. Prema riječima liječnika slijedi i treći ciklus kemoterapije nakon čega će uslijediti indiciranje PET CT-a i određivanje daljnjeg onkološkog liječenja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Obitelj Musulin se zahvaljuje svima koji su joj novčano i na druge načine pomogli u nevolji uzrokovanoj teškom bolesti malog Mateja.

Grad Metković, Gradsko društvo Crvenog križa Metković i Torcida Metković zahvaljuju svima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji. Pokazalo se kao i mogo puta do sada da građani grada Metkovića, žitelji doline Neretve i cijele Hrvatske imaju veliko srce za ljude u nevolji.

Grad Metković
Gradsko društvo Crvenog križa Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije