Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Uspjeh učenika na državnoj Smotri ‘LiDraNo’

Objavljeno prije

Foto: Gimnazija Metković

Foto: Gimnazija Metković

Od 21. do 23. ožujka u Primoštenu tradicionalno se održala državna Smotra LiDraNo.

Ove godine našu školu predstavljala su tri učenika u dvije kategorije. Nakon što su iz Dubrovnika predloženi za državni LiDraNo, Marin Talajić i Luka Grgić sa svojom su mentoricom Suzanom Nižić predstavili svoju radijsku emisiju Tardisom kroz Eurosong, dok se učenica Matija Borovac, pod mentorstvom profesorice Martine Pačić, predstavila radom  Je li čovjek postao robotom ili je robot postao čovjekom? u kategoriji novinarskog stvaralaštva.

Naši su učenici za svoje radove dobili same pohvale, a dokaz izvrsnosti rada je i činjenica da se na ceremoniji zatvaranja, na kojoj su odabrani najbolji od najboljih, pružila prilika za slušanjem radijske emisije naših učenika. Osim okruglih stolova, na kojima su učenici i mentori dobili komentare za ovogodišnje radove, Luka, Marin i Matija imali su priliku sudjelovati na radionicama za pojedinačne kategorije. Nadamo se da će kreativni savjeti koje su dobili od članova žirija biti motivacija i olakšanje za sljedeće radove.

piše Matija Borovac, 3. c

Gimnazija Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije