Ostanimo u kontaktu

ČUVAJMO NAŠ GRAD! ČUVAJMO JEDNI DRUGE!

Uslijed povećanog broja zaraženih, gradonačelnik Dalibor Milan pozvao na oprez i podsjetio na opasnost koronavirusa

Objavljeno prije

Uslijed povećanog broja zaraženih koronavirusom, gradonačelnik Dalibor Milan se obratio građanima riječima ”Čuvajmo naš grad! Čuvajmo jedni druge!”. Obraćanje prenosimo u cijelosti.

Drage sugrađanke i sugrađani,
Prema riječima stručnjaka u tijeku je drugi val pandemije koronavirusa, a posljednjih tjedana zabilježen je veći broj oboljelih i u našemu gradu.

Iako smo od početka pandemije primjer odgovornoga ponašanja, moja dužnost je još jednom vas pozvati na oprez i podsjetiti da koronavirus može biti vrlo opasan po zdravlje svih nas. O koronavirusu se vrlo malo zna, ali poznato je da može ostaviti najgore posljedice na starije osobe i one s kroničnim bolestima. Također, može biti vrlo opasan za osobe s invaliditetom. Upravo njih moramo najviše čuvati!

Znam da vam nedostaje „normalan“ život, ali ovo je vrijeme u kojemu sigurnost i potrebe drugih moramo staviti ispred vlastitih! Moramo raditi i truditi se da se gospodarska aktivnost što normalnije odvija, ali apeliram na sve vas da veća druženja i okupljanja ostavimo za neka bolja vremena, koja će, siguran sam, ubrzo doći. Pokazali smo empatiju, solidarnost i zajedništvo u brojnim neočekivanim situacijama koje su se dogodile u našemu gradu, a u sve nas ne sumnjam ni sada!

Samo zajedno možemo zaustaviti pandemiju i što prije izaći iz ove krizne i neočekivane situacije.

Čuvajmo naš grad! Čuvajmo jedni druge!

PREMIJER ODRŽAO SASTANAK SA ŽUPANIMA I PREDSTAVNICIMA GRADOVA I OPĆINA

Župan Dobroslavić sudjelovao na sastanku Vlade na temu mogućeg uvođenja oštrijih epidemioloških mjera

Objavljeno prije

Pod predsjedanjem predsjednika Vlade Andreja Plenkovića održan je video sastanak Vlade, župana i predstavnika gradova i općina na temu epidemije bolesti Covid-19 kojem je sudjelovao i župan Nikola Dobroslavić.

Razgovaralo se, uz ostalo, o mogućem uvođenju nužnih epidemioloških mjera koje bi vrijedile za područje cijele Republike Hrvatske. Na tom tragu treba istaknuti kako će Stožer CZ DNŽ usuglašeni prijedlog o donošenju nužnih epidemioloških mjera za područje doline Neretve uputiti nakon donošenja najavljenih odluka Stožera civile zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije