Ostanimo u kontaktu

GDJE NA PLAŽU?

Ušće Neretve idealno za djecu, zabavu i ne tako vrsne plivače

Objavljeno prije

Ušće Neretve

Rijeka Neretva izvire u Bosni i Hercegovini ispod planine Zelengore na nadmorskoj visini od 846 metara. Tok joj je dugačak 215 kilometara, prolazi kroz kanjone, kotline i ravnice, a ulijeva se u Jadransko more u blizini OpuzenaPloča.

Tu je Neretva formirala deltu površine od oko 20.000 hektara. Riječ je prostoru nevjerojatne ljepote i zapanjujućih krajobraza na kojem se posebno ističe ornitološko-ihtiološki rezervat, koji je dom brojnim pticama i ribama.

Lokalno stanovništvo dolazi potražiti osvježenje na ušće Neretve u ljetnim mjesecima jer ono nudi uživanje u plitkoj vodi koja se prostire na više od pola kilometra. Dubina vode varira pa će vam se na nekim dijelovima učiniti kao da hodate po vodi.

Ovdje nema gužvi, a zbog plitke vode posebno je omiljeno među obiteljima s malom djecom, kao i onima koji nisu vrsni plivači.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije