Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

VINARIJA TERRA MADRE

Uručene nagrade sretnim dobitnicima nagradne igre “Kupuj i osvoji, Poljopromet slavi 30 godina“

Objavljeno prije

Prošloga petka, 4. kolovoza uručene su nagrade sretnim dobitnicima nagradne igre „Kupuj i osvoji, Poljopromet slavi 30 godina“. Glavna nagrada Quad Kymco Mxu 550 otišla je sretnom dobitniku Vlatku Šalinoviću. Druga nagrada otišla je u Metković, Nedjeljku Živkušiću dok treću nagradu je sa sobom odnio Dražan Šalinović iz Vrgorca. Svečana uručenje istih je bilo na Vinariji Terra Madre prošlog petka  gdje su svi dobitnici iste preuzeli . Ovim putem Poljopromet d.o.o se zahvaljuje svim sudionicima nagradne igre, te im i dalje ostaje vjeran i pouzdan partner.

Podsjetimo da je nagradna igra koju je Poljopromet d.o.o ogranizirao povodom 30 godina poslovanja trajala od 20.03. do 15.07. u svih 8 maloprodajnih poslovnica Poljoprometa. Tokom tog perioda prikupljeno je ukupno oko 30 tisuća kupona a samo najsretnijih 15 osvojilo je vrijedne nagrade na javnom izvlačenju ispred poljoprivrednog centra Opuzen uz nazočnost javnog bilježnika kako bi sve bilo transparentno i u skladu s pravilnikom o održavanju nagradnih igri, prema općim pravilma nagradne igre. (pdf dokument).  Svi dobitnici su u veseloj atmosferu iste preuzeli, i sa sobom ponjeli vrijedne i zaslužene nagrade. Listu dobitnika pogledajte ovdje (pdf dokument).

Djelić atmosfere pogledajte u foto galeriji.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

U crkvi sv. Ilije predstavljeni ovogodišnji prvopričesnici

Objavljeno prije

Dana, 3. studenoga tijekom sv. mise za djecu u 9:30 u župnoj crkvi sv. Ilije bilo je predstavljanje ovogodišnjih prvopričesnika.

Bio je to ujedno i uvod u bližu pripremu za prvu pričest koja će biti u svibnju sljedeće godine.

Kako je danas prva nedjelja došašća, jedna od prvopričesnica je na početku sv. mise upalila prvu adventsku svijeću.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nakon propovijedi s. Mila Deak je prozvala svakog pojedinačno, a prvopričesnici su pristupili pred oltar gdje im je župnik fra Denis Šimunović podijelio prvopričesnički molitvenik.

Sv. misa je završila posebnom blagoslovnom molitvom za naše prvopričesnike nakon čega je uslijedilo zajedničko fotografiranje.

Sveznalica 7400xXpx

Izvor: Župa sv. Ilije Metković / Krešimir Jurić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije