Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UČESTALE TRAGEDIJE NA CESTAMA

Uprava i igrači NK Neretva izrazili sućut obiteljima i klubu iz Runovića te zbog poginulih nogometaša pokrenuli kampanju #NetkoTeČeka

Objavljeno prije

Uprava i igrači Nogometnog kluba Neretva izrazili su sućut obiteljima i klubu iz Runovića te zbog učestalih tragedija na cestama pokrenuli kampanju #NetkoTeCeka.

Prenosimo osvrt:

U ime svih igrača i uprave NK Neretve upućujemo iskrenu sućut obiteljima i Nogometnom klubu Mračaj iz Runovića koji su pretrpjeli veliki gubitak u prometnoj nesreći.

Kako bi što više ukazali na ovaj uzrok koji prečesto odnosi mlade živote odlučili smo pokrenuti jednu akciju…

“Netko te čeka” naziv je kampanje koju ćemo provoditi slijedećih 15 dana i koja će podsjećati sve nas na izniman oprez pri vožnji i ponašanju u prometu kako se više nikada ne događaju ovakve tragedije kao sinoć.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Iskreno bi voljeli da se i ostali klubovi, ljudi i mediji uključe u ovu akciju tako što će na svojim objavama uz standardne hashtagove koristiti i hashtag #NetkoTeČeka kao podsjetnik svakom mladom čovjeku da nigdje ne žuri i da ne konzumira alkohol dok vozi jer ga netko kod kuće voli i jedva čeka vidjeti 💓

Počivali u miru Božjem!!!
#samoNeretva #NetkoTeČeka

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije