Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Unos vanjskih cijepljenja u sustav e-Cijepih

Objavljeno prije

Budući da imaju velikih upita o unošenju cijepnih kartona za sva cijepljenja provedena izvan RH, iz Doma zdravlja Metković naglašavaju da postoji nadležna institucija tj.HZJZ koja takva i unosi. Brojevi telefona i kontakt mail na koji se sve osobe mogu obratiti su:

091/468-3069 ili 091/468-3078 / covidpotvrde@hzjz

Sveznalica 7400xXpx

Ukoliko se osoba cijepila u RH, a EU digitalna Covid potvrda joj nije dostupna u sustavu potrebno se javiti nadležnoj ustanovi koja je samo cijepljenje provela.

Za sve osobe koje su se cijepile na masovnom punktu Doma zdravlja Metković, a covid potvrda se ne može izdati potrebno se obratiti na mail covid19@dom-zdravlja-metkovic ili na kontakt telefon 020/800-071.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dom zdravlja Metković

PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2023. GODINU

Komunalna infrastruktura u fokusu Općine Zažablje, načelnica Vrnoga razliku planira osigurati kroz HR natječaje i EU fondove

Objavljeno prije

Prijedlog proračuna Općine Zažablje za 2023. godinu iznosi 350.730 eura, a općinski vijećnici te neretvanske općine o njemu će raspravljati na sjednici Općinskog vijeća koja bi se trebala održati 10. prosinca.

Predstavljajući glavne stavke proračuna načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga je rekla kako su najznačajnija ulaganja u kupnju i gradnju komunalne infrastrukture u iznosu od 238.415 eura.

Sveznalica 7400xXpx

– Taj novac planiramo osigurati prijavom na natječaje ministarstava, fondova i programa iz EU. – kazala je Vrnoga.

Prema njezinim riječima, prihodovnu stranu proračuna čine prihodi od poreza u iznosu od 73 tisuće eura, dok sredstva fiskalne decentralizacije iznose 115.600 eura, a kroz pomoći za projekte planiraju osigurati iznos od 138.615 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– U fazi smo pripreme projekta Centra aktivnog turizma Vidonje koji uključuje obnovu stare škole, uz razne popratne sadržaje, primjerice cikloturizam i pješačke staze, pa nam je glavnina sredstava usmjerena na taj projekt. Također, planiramo nastaviti s izgradnjom parkinga ispod groblja u Mliništu, proširenje ceste Vukov klanac – Brestica, te unaprijediti poslovanje kroz digitalizaciju. – rekla je načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga.

Za Južni.hr piše Kate Šutalo Cvjetković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije